-
Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510]
![Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510] Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510]](/images/Takakarma/29000-30000/Vitapol-Smakers-dla-kanarka-owoc_%5B29786%5D_480.jpg)
![Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510] Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510]](/images/Takakarma/29000-30000/Vitapol-Smakers-dla-kanarka-owoc_%5B29786%5D_480.jpg)
![Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510] Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510]](/images/Takakarma/42000-43000/Vitapol-Smakers-dla-kanarka-owocowy-2szt-2510_%5B42853%5D_480.jpg)
![Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510] Vitapol Smakers dla kanarka - owocowy 2szt [2510]](/images/Takakarma/42000-43000/Vitapol-Smakers-dla-kanarka-owocowy-2szt-2510_%5B42853%5D_480.jpg)
Jeżeli produkt jest dostępny, wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 8.6 |
Dostępność |
|
ilość w sklepie | |
EAN | 5904479025104 |
Zostaw telefon |
Smakers® owocowy dla kanarka
- idealnie uzupełnia codzienną dietę kanarków
- bogaty w owoce
- w 80% wykonywany ręcznie
- poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
Smakers bogaty w wiele witamin, minerałów i pektyny, których źródłem są dojrzałe, najlepszej jakości owoce, takie jak malina. Skórka pomarańczy bogata we flawonoidy zapobiega stanom zapalnym, bakteryjnym oraz grzybiczym. Obecność wiórek kokosu wzbogaca kolbę w żelazo i potas oraz wartościowe białko, a płatki róży bogate są w antocyjany, olejki eteryczne i śluzy.
Dawkowanie:
Podawać codziennie
Skład:
mąka z ziarna pszenicy, proso żółte (25%), nasiona mozgi kanaryjskiej, nasiona rzepiku, nasiona nigru (2,5%), skórka pomarańczowa (2%), wiórki kokosowe (1%), malina suszona (0,5%), płatki róży suszone, drożdże. Dodatki: dodatki sensoryczne: barwniki.
Zawartość składników analitycznych:
białko surowe % (min): 10,6
oleje i tłuszcze surowe % (min): 3,1
włókno surowe % (max): 5,6
popiół surowy % (max): 4,8
wilgotność % (max): 12