Zapiekana jak z dworcowej budy

Czas: 25 min
Dla ilu osób: 2
Trudność: łatwe

POTRZEBUJESZ:

Zapiekanka:

- 1 bagietka
- ok. 250g pieczarek
- ok. 150g tartego sera żóltego (takiego jak lubisz)
- keczup

PRZYGOTOWANIE:

Krok 1.
Rozgrzej patelnie i na rozpuszczone masło wsyp pokrojone pieczarki. Duś ok 10 min. Nastaw piekarnik na 180ºC. Przekrój bagietkę na pól i na tarce z dużymi oczkami zetrzyj żółty ser.


Krok 2.
Nałóż na bagietkę po całej jej długość warstwę pieczarek, potem nałóż tarty ser i wstaw do piekarnika na ok 8 - 10 min.


Krok 3.
Wyjmij z piekarnika, polej ketchupem, podawaj gorącą i chrupiącą.

ŻYCZYMY SMACZNEGO!